Handelsbetingelser

Handelsbetingelser gældende for al handel i webshoppen hos denlilletraefaelder.dk

Personlige skilte med selvvalgte tekster, er special producerede varer på kundens opfordring, og det er derfor ikke muligt at returnere disse varer. For at produktionen af dit skilt kan sættes igang, skal følgende to krav være opfyldt. 1. Din betaling skal være modtaget hos denlilletraefaelder.dk, og 2. Du skal have godkendt din designskabelon.
Designskabelon’en er en grafisk tegning over dit kommende skilt, og en tegning/skabelon som jeg bruger, når jeg laver dit skilt. Det er et tro kopi af det skilt som du vil modtage, og du kan derfor se skriftens størrelse og placering i forhold til skiltet. Designskabelonen modtager du via din email så hurtigt som det er muligt, og normalt i løbet af et par dage. Når du har godkendt din designskabelon er det ikke længere muligt at kræve ændringer foretaget i forbindelse med dit skilt, da det allerede vil være i produktion. Ligeledes gælder det at fra den dag hvor du har godkendt din designskabelon, og betalingen er modtaget, da forbeholder denlilletraefaelder.dk sig de efterfølgende ti hverdage til at producere skiltet. Skiltet vil oftest være færdig inden da, og afsendes så snart det er muligt.
Når du køber et skilt hos denlilletraefaelder.dk, giver du samtidig dit samtykke til at billeder af dit skilt må vises på websiden www.denlilletraefaelder.dk. Ønsker du ikke at dit skilt skal kunne ses på websiden, skal du skrive det i kommentar feltet i forbindelse med bestillingen.

Forsendelse sker via GLS. Den billigste forsendelses form er levering til en pakkeshop nær dig, men det er også muligt at betale for omdeling. Opdaterede fragt priser kan findes på siden Ofte stillede spørgsmål. Det er som udgangspunkt ikke muligt at afhente sine varer hos denlilletraefaelder.dk, da det er en webshop uden fysiske butiks lokaler tilknyttet forretningen.

For at se en opdateret liste over betalingsmuligheder henvises til siden Ofte stillede spørgsmål, hvor du kan læse mere herom. Som udgangspunkt kan du betale med Bankoverførsel, Mobilepay og Paypal. Når du benytter Paypal kan du betale med både Dankort og andre kreditkort.
Denlilletraefaelder.dk er ikke moms registreret og drives som en hobby virksomhed.