Kontakt

Dennis g. Hansen (Den Lille Træfælder)
6705 Esbjerg Ø

Du kan kontakte mig på email mail@denlilletraefaelder.dk eller du kan sende din besked i formularen nederst på denne side.

Ønsker du at få tilbud på et skilt som ikke er at finde i webshoppen, bedes du kontakte mig via siden “Få tilbud på et special skilt” eller på mail.

Historien bag Den Lille Træfælder:
I mange år har jeg nydt at gå i skoven, og arbejde med træfældning og brænde produktion. Arbejdet med træ har gennem årene udviklet sig til at skære stammer op til planker og bruge dem til snedker arbejde. Og med tiden har jeg fået rigeligt at se til med produktion af mine skilte. Arbejdet med træfældning er derfor stille og roligt blevet udfaset.

Jeg er 41 år og bosat i Esbjerg. Jeg driver denlilletraefaelder.dk som en hobby virksomhed ved siden af et andet job, og jeg ønsker derfor at alt kontakt skal ske via email/website. Jeg er ikke moms registreret.

    Skriv til Den Lille Træfælder Signworks