Træfældning

Jeg kan desværre ikke tilbyde træfældning i øjeblikket!

 

Træfældning kan både være farligt og det kan kræve meget udstyr.

– Overlad derfor trygt arbejdet til mig.

Den lille træfælder

 

Jeg har 10 års erfaring med fældning af træer, og jeg tilbyder træfældning til meget fordelagtige priser.

Der findes ikke to træer som er ens, og der kan være mange faktorer der spiller ind i forbindelse med arbejdet. Ring eller skriv derfor gerne til mig, og jeg vil besøge dig for et uforpligtende tilbud.

Jeg har mulighed for at tilbyde så lave priser som jeg gør, fordi at jeg har specialiseret mig i fældning af små og mellem store træer. Og så kører jeg hovedsageligt i lokal området omkring Esbjerg, samt de nærliggende sommerhus områder som bla. Ho, Blåvand og Vejers.

 

[otw_shortcode_button href=”/bestil-traefaeldning/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”round”]Klik her – og bestil dit uforpligtende tilbud[/otw_shortcode_button]

 

Hvad er inklusiv i prisen?

 

1) Træfældning.

2) Bortkørsel af træ/affald.

3) Oprydning efter arbejdet.

4) Flexsible arbejdstider.

Hos mig får du altså en fast pris på arbejdet, og det er inklusiv bortkørsel af træ og affald i forbindelse med det udførte arbejde.

 

Tillægs ydelser

 

1) Du har mulighed for at tage del i arbejdet.

(Hvis du selv vil stå for bortkørsel af smågrene. Så får du 20% rabat på arbejdet).

Tag del i arbejdet.    20% rabat

 

 

[otw_shortcode_button href=”/bestil-traefaeldning/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”round”]Klik her – og bestil dit uforpligtende tilbud[/otw_shortcode_button]

 

Betingelser og vilkår: Arbejdet bliver udført som aftalt på adressen eller pr. telefon. Du er selv ansvarlig for at børn og dyr holdes på forsvarlig afstand, fra tidspunktet hvor arbejdet påbegyndes og til tidspunktet hvor arbejdet afsluttes. Ligeledes er du selv ansvarlig for at fjerne biler eller andre genstande som kan stå i farezonen. Er du i tvivl om hvordan du skal forholde dig, er du altid velkommen til at spørge Den lille træfælder. Jeg vil naturligvis altid være opmærksom og hjælpsom, for at undgå fare situationer og skader på mennesker, dyr og materiel. Med mindre andet er aftalt så tager Den lille træfælder alt træ fra fælde arbejdet med sig, og det skal betragtes som en del af det tilbud der er givet for træfældnings arbejdet.